PROCESSEN

Nøglen i både byggeri og samarbejde er ordentlighed. Det gælder, når I kontakter os om jeres drøm om nybyg i det østjyske, mens beslutningerne skal tages, mens vi bygger, og indtil jeres færdige funkishus står klar. Fra start til slut ved I, hvor I har os og huset.

Første kontakt
I skal have bygget et nyt hus, et hus som er mere end et typehus. I vil have det funktionelt, skræddersyet og i funkis-stilen. Efter I har gjort jeres research, ringer I, og vi tager en snak. Det giver jer en idé om, hvad I kan forvente hos os, og vi får et billede af de overordnede rammer for det hus, I drømmer om.

Risikofri arkitektskitse
For at spore os ind på samarbejdet, tegner vores arkitekt en skitse og grundplan af jeres nybyg. Arkitekten er håndplukket ud fra hans store erfaring og stil – han tegner funktionelle huse, der er rare at være i, og som dækker jeres behov. Har I allerede tegninger, tager vi udgangspunkt i dem. Vi snakker sammen om hus, prisoverslag og tidshorisont på et uforpligtende møde.

 

Sammensæt jeres unikke hus
Før vi tager det første spadestik, får vi alle detaljer på plads. Hos os er det en del af forarbejdet. På den måde får vi en god byggeproces. Sammen med arkitekten retter vi tegningen til, så stregerne står perfekt. I vælger de materialer, I ønsker, og i samarbejde med fageksperter tager I stilling til VVS, el, køkkeninventar osv. 

 

Beslutning, kontrakt og plan
Nu er det op til jer at beslutte, om skitsen skal blive til en færdig tegning og det nybyggede hus, I ønsker dig. Når I har den rigtige mavefornemmelse, siger I til, og vi går i gang – det samme gør betalingen, som kommer i rater. Sammen får vi detaljerne omkring huset på plads, og vi søger byggetilladelsen – den går nemmere igennem, når huset er gennemtænkt på forhånd.

 

Byggeprocessen
Ugentligt kontakter vi jer, så I ved, hvor vi er i processen, og hvad næste skridt er. Fordi alle beslutninger er taget på forhånd, vil I opleve en rolig proces.

Overdragelse
Nu er vi tæt på. 14 dage før overdragelsen får I en forhåndsaflevering. Sammen med jer og jeres samarbejdspartner går vi huset igennem. Vi er ved at være klar, og I kan gå og glæde jer til den store dag for overdragelsen. Nu er det nybyggede drømmehus jeres.