PROCESSEN

En effektiv proces, fra jeres drøm om nybyg, og til et nøglefærdigt hus.

Vi designer og bygger jeres drømmebolig, ud fra jeres ønsker og behov. Vi tilpasser huset til den specifikke byggegrund, som huset skal opføres på, og på den måde skaber vi sammen de ideelle rammer for jeres kommende hjem.

Med mange års erfaring inden for husbyggeri guider vi jer sikkert igennem hele byggeprocessen, lige fra de første skitser til det nøglefærdige resultat. Vores primære fokus er kvalitet, og vi lægger vægt på selv de mindste detaljer i byggeriet, for at kunne skabe præcis det hjem, I drømmer om.

Herunder kan I få et overblik over processen.

Første kontakt

I skal have bygget et nyt hus, og jeres ønske er at skabe en funktionel bolig, som er skræddersyet til jeres behov. I kontakter Linhave, og vi får en god snak og en klar idé om det hjem, I drømmer om i Østjylland. Vi aftaler en dato for et byggemøde, hvor vi kan lære hinanden bedre at kende og afstemme forventninger.

Byggemøde

På vores fælles byggemøde snakker vi om jeres ønsker til arkitektur, indretning, materialevalg og økonomi. Her gennemgår vi også processen omkring bygning af et nyt hus sammen. Vores mål er, at I forlader mødet med en følelse af tryghed og tilfredshed, og med overbevisningen om, at I er godt på vej i den retning, I ønsker.

Beslutning, kontrakt og plan 

Vi gennemgår skitsen af huset sammen, og I godkender økonomien for byggeriet i samarbejde med os. Vi formaliserer aftalen. Sammen får vi detaljerne omkring huset på plads, og vi gennemgår tidshorisonten. Vi er med hele vejen, og står til rådighed for at rådgive jer i alt, hvad I måtte have brug for.

Arkitektskitse

Når I har den rigtige mavefornemmelse, siger I til, og vi aftaler et nyt møde, hvor vi sammen med arkitekterne kan lave en skitse og en grundplan af jeres nybyg. Arkitekterne er håndplukket ud fra deres store erfaring og stil – de tegner funktionelle huse, der er rare at være i, og som opfylder jeres drømme og behov. Har I allerede tegninger i forvejen, tager vi udgangspunkt i dem.

 

Sammensæt jeres unikke hus

Før vi tager det første spadestik, får vi alle detaljer helt på plads. Sammen med arkitekten retter vi tegningen til, så stregerne står helt perfekt. Herefter søger vi byggetilladelsen. I vælger de materialer, I ønsker, og i samarbejde med fageksperter tager I stilling til VVS, el, hårde hvidevarer og inventar.

Byggeprocessen

Vi sørger for løbende at holde jer informeret om, hvor vi befinder os i processen, og hvad næste skridt er. I vil under hele processen have en fast kontaktperson hos Linhave.

Overdragelse

Fjorten dage før overdragelsen får I en forhåndsaflevering af jeres kommende hjem. Sammen med jer og jeres samarbejdspartner gennemgår vi huset. Vi er ved at være klar, og I kan gå og glæde jer til den store dag for selve overdragelsen. Nu er det nybyggede drømmehus jeres.