Inspiration til jeres unikke og arkitekttegnede hus

Nybyg inspiration - byg et nyt hus, der reflekterer jer og jeres visioner

Når I vælger Linhave som jeres samarbejdspartner til at designe og bygge jeres nye hus, får I frihed til at vælge det udtryk og de materialer, som I ønsker jer til netop jeres boligprojekt.

Her kan I se nogle af de huse, som vi har bygget for vores kunder, og se hvilke valg de har truffet undervejs i deres proces.

Type af hus - arkitektur og udtryk

Køkkenet - husets hjerte

Valget af køkken og indretning er afgørende for at skabe det ønskede udtryk og funktionalitet i jeres hjem. Overvej derfor faktorer som stil, størrelse, opbevaringsbehov og budget.

Tag jer tid til at undersøge forskellige køkkenstilarter og hvilke materialer, som I ønsker til køkkenets skabe, bordplader, gulve og vægge.

Vælg en stil, der passer til resten af jeres hjem, og afspejler jeres personlige smag.

Badeværelset er et sted for afslapning og selvforkælelse

Et godt sted at starte er at kigge på de forskellige badeværelsesstilarter, såsom moderne, minimalistisk, traditionelt, rustikt eller luksuriøst. Find ud af, hvilken stil der tiltaler jer mest, og som passer bedst til resten af jeres nye hus.

Overvej hvordan I bruger jeres badeværelse til dagligt, og hvilke funktioner der er vigtige for jer. Tænk over opbevaringsmuligheder, badekar vs. brusebad, toilettype og belysning. Elementer som lys, bløde håndklæder og planter kan tilføjes for at skabe en behagelig atmosfære.

Vær opmærksom på størrelsen af jeres badeværelse, og tilpas jeres indretning og valg af møbler og tilbehør efter det.

Detaljer spiller en vigtig rolle

Detaljerne i et hus kan tilføje skønhed og charme. Små nuancer såsom træudskæringer, mønster på fliser, eller en smukt udformet dør kan løfte hele rummets udseende og skabe en behagelig atmosfære. 

Nogle detaljer tjener også et praktisk formål. For eksempel kan indbyggede hylder, skabe eller opbevaringsløsninger bidrage til at organisere og optimere pladsen i hjemmet.

Detaljer er med til at skabe et sammenhængende og indbydende hus, der afspejler personlighed og stil.

Inspiration til valg af gulv

Inspiration til trappe

Se mere inspiration til jeres nye hus her

Følg os på Instagram og Facebook

Arkitekttegnede drømmehuse

til den rette pris, leveret til tiden!